Featured post

Important Study Material for SSC CHSL 2017 GK and English pdf

Study Material for Upcoming SSC CHSL Exam 2017 Download free GK and Current Affairs from the SSC Portal. English and Quantitative Aptitude...

Free Online Test Series For SSC CGL 2016 Expert’s Tips and Tricks to Crack SSC CGL Exam | Preparation Tips

Important Current Affairs Questions with Answers 2017

Important Current Affairs 2017 Objective Type GK 2017 Get free study material for SSC CGL and CHSL for upcoming competitive exams  Here we have Important GK Questions for SSC and IBPS 2017

9th January 2017 Current Affairs for SSC and UPSC 

Weekly Current Affairs January 2017 for SSC Exams

8th January 2017 Current Affairs for UPSC and IBPS

Daily Current affairs 5th January 2017

SSC Current Affairs January 2017 | Monthly Capsule


1. First railway university will be in which state?

Answer: Gujarath( Vadodra )

2. Who is the Vice Chairman of NITI Aayog ( National Institution for Transforming India)?
Answer : Arvind Panagariya

3. which is the 29th state of india?
Answer: Telangana

4. Which state moving it's capital to "Amaravati" ?
Answer: Andhra pradesh

5. Which is the First Digital state in India?
Answer: Kerala

6 First Digital district in India?
Answer: Idukki(Kerala)

7. Who Won 2016 oscar - best actor award ?
Answer: Leonardo DiCaprio

8. Who Won 2016 oscar - best actress award ?
Answer: brie Larson

9. Who Won 2016 oscar - best film ? 
Answer: Spotlight

10. Who is the winner of abel prize 2016?
Answer: Andrew Wiles( Brittan )

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...