Featured post

Its Easy to Crack SSC CGL 2016 in just 15 Days Study Plan and Strategy

SSC CGL is one of the Popular and sustainable Department in which every second student want to crack this Exam. As on the Regular basis SS...

Free Online Test Series For SSC CGL 2016 Expert’s Tips and Tricks to Crack SSC CGL Exam | Preparation Tips

Latest GK Questions on Current Affairs 2016

Latest Current affairs for ssc cgl 2016. Daily GK Updates download free pdf of latest current affairs for Competitive exams. Latest Important question from Current Affairs for Competitive Exams like SSC CGL , UPSC , IBPS

 Click Here For Latest Current Affairs


1. How many Golds were won by Indian boxers at World Junior Women's boxing Championship
     Answer - Three Gold
2. How many Golds were won by Indian boxers at Doha International Boxing tournament 2015
     Answer- Four Gold
3. Who is elected as Head of Bureau of International Recycling - Ranjit Singh Baxi
Voice Recognition Service for Biometric Authentication has been launched by
       Answer - ICICI Bank
4. Who is appointed as MD of Whirlpool India
       Answer - Sunil D’Souza

5. Which part of Mexico has been struck by Tornado 
      Answer- Northern city of Ciudad Acuna
6. CEAT International Cricketer of the Year 2015
     Answer - Kumar Sangakkara
7. Name Indian Navy's latest anti-submarine warfare class stealth corvette which was launched on 19 May 2015?
 Answer - INS Kavaratti
8. Researchers have recently discovered the driest place on the Earth in the Atacama Desert and named it Maria Elena South (MES). In which country it is?
  Answer -Chile
9.  Which tech giant has recently acquired Coherent Navigation, a Bay Area firm working on high-accuracy GPS and navigation technologies?
   Answer -Apple
10. Laszlo Krasznahorkai who recently won the Man Booker International Prize 2015 is from which country?
    Answer -Hungary
11.  Prime Minister Narendra Modi on 19 May 2015 returned to India after completing his tour to three nations. Which among the following country was not among his visit?
     Answer -Bangladesh
12. Who was recently named as England men’s cricketer of the year 2014-15?
      Answer -Joe Root
13.Who among the following is the recipient of Pt Haridutt Sharma Award 2015?
      Answer-Anurraddha Prasad
14.  Which club recently won the Spanish La Liga title for the 23rd time?
      Answer-Barcelona
15 .Which country topped the first World Environmental Democracy Index?
       Answer-Lithuania
16. Tathagata Roy recently sworn in as the governor of?
       Answer-Tripura

17. MartMobi was acquired by
      Answer - Snapdeal


Important Must Learn - Father/Mother of a subject/Technology


Do not Forget to Follow us on Facebook for more latest Updates  

Related Posts -

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...